Arad: Doi polițiști, cultivatori de canabis, cercetați în stare de arest preventiv, respectiv arest la domiciliu

Arad: Doi polițiști, cultivatori de canabis, cercetați în stare de arest preventiv, respectiv arest la domiciliu

Doi polițiști din Arad, care cultivau canabis, sunt cercetați unul în stare de arest preventiv, iar celălalt în arest la domiciliu, alături de aceștia fiind plasat în arest preventiv și un civil.

Procurorii DIICOT — Biroul Teritorial Arad au reținut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după mai bine de două luni de filaj, doi polițiști și un civil, care cultivau canabis.

"Cei doi polițiști lucrează în cadrul Secției 2 de Poliție Micălaca din cadrul Poliției municipiului Arad. Unul dintre aceștia a fost reținut în urma descinderii într-o pădure din extravilanul comunei Iratoșu, județul Arad, acolo unde cei doi, împreună cu o a treia persoană civilă, cultivau canabis. Cel de al doilea polițist a fost ridicat de la domiciliul său", au declarat surse din cadrul DIICOT — Biroul Teritorial Arad.

Procurorii DIICOT — BT Arad au efectuat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un flagrant într-o pădure situată în extravilanul comunei Iratoșu, unde exista o cultură clandestină de canabis. Flagrantul a fost realizat față de un polițist și un civil, iar cel de al doilea polițist, implicat și el în cultivarea de canabis, a fost ridicat de la domiciliul său.

"În cursul zilei de duminică, cei trei au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare. Instanța a decis ca unul dintre polițiști și civilul să fie cercetați în stare de arest preventiv pentru 30 de zile, în vreme ce împotriva celui de-al doilea polițist a decis măsura arestului la domiciliu, de asemenea pentru 30 de zile', a adăugat reprezentantul DIICOT — BT Arad.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski