Arad: Grup de 25 de migranţi, oprit în apropiere de graniţa cu Ungaria

Arad: Grup de 25 de migranţi, oprit în apropiere de graniţa cu Ungaria

Un grup format din 25 de migranţi din trei ţări a fost oprit de poliţiştii de frontieră arădeni, vineri dimineaţa, aproape de graniţa cu Ungaria, spre care străinii se deplasau pe jos.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia de Frontieră Arad, grupul a fost depistat în zona Nădlac, în apropierea liniei de demarcaţie dintre România şi Ungaria.

"Întrucât persoanele nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră, acestea au fost aduse la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că persoanele în cauză sunt douăzeci de cetăţeni din Afganistan, trei din Pakistan şi doi din Libia, cu vârste cuprinse între 14 şi 27 de ani, solicitanţi de azil în România", se arată în comunicat.

Tot vineri dimineaţă, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, sub un camion condus de un bulgar care transporta materiale lemnoase în Franţa, a fost găsit ascuns un afgan. Acesta stătea pe osia din spate a semiremorcii.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări. AGERPRES / (AS - autor: Marian Buga, editor: Marius Frăţilă, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...