Arad: Grup de 25 de migranţi, oprit în apropiere de graniţa cu Ungaria

Arad: Grup de 25 de migranţi, oprit în apropiere de graniţa cu Ungaria

Un grup format din 25 de migranţi din trei ţări a fost oprit de poliţiştii de frontieră arădeni, vineri dimineaţa, aproape de graniţa cu Ungaria, spre care străinii se deplasau pe jos.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia de Frontieră Arad, grupul a fost depistat în zona Nădlac, în apropierea liniei de demarcaţie dintre România şi Ungaria.

"Întrucât persoanele nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră, acestea au fost aduse la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că persoanele în cauză sunt douăzeci de cetăţeni din Afganistan, trei din Pakistan şi doi din Libia, cu vârste cuprinse între 14 şi 27 de ani, solicitanţi de azil în România", se arată în comunicat.

Tot vineri dimineaţă, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, sub un camion condus de un bulgar care transporta materiale lemnoase în Franţa, a fost găsit ascuns un afgan. Acesta stătea pe osia din spate a semiremorcii.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări. AGERPRES / (AS - autor: Marian Buga, editor: Marius Frăţilă, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

4 Așa o fi?

5 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!