Arad: Jaf armat la o unitate bancară; autorul a abandonat apoi banii furați la 200 de metri distanță

Arad: Jaf armat la o unitate bancară; autorul a abandonat apoi banii furați la 200 de metri distanță

Un bărbat cu fața acoperită cu o cagulă a jefuit joi o sucursală bancară din municipiul Arad, de unde a sustras, sub amenințarea unui pistol, care ulterior s-a dovedit că ar fi fost de jucărie, 86.000 de lei, bani pe care individul i-a abandonat apoi la circa 200 de metri distanță de banca tâlhărită.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Camelia Tuduce, a declarat, pentru AGERPRES, că Poliția a fost sesizată, la ora 11,55, cu privire la comiterea unei fapte de tâlhărie într-o unitate bancară din cartierul arădean Micălaca.

Potrivit reprezentantului IPJ Arad, casiera a fost amenințată de un bărbat care avea pe cap o cagulă cu un pistol, femeia dându-i acestuia suma de bani aflată în casierie, respectiv 86.000 de lei.

După comiterea atacului, bărbatul a părăsit unitatea bancară, abandonând la circa 200 de metri distanță un rucsac în care polițiștii au găsit suma de bani, o pereche de mănuși, o cagulă și un pistol de jucărie.

În unitate se mai aflau la momentul comiterii jafului încă două persoane angajate ale băncii.

Polițiștii s-au mobilizat pentru identificarea și prinderea autorului acestui jaf, a mai menționat comisar Camelia Tuduce.

AGERPRES / (AS — autor: Marinela Brumar, editor: Marius Frățilă, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...