Arad: Jandarmii au identificat un bărbat care ar fi acostat eleve cu propuneri indecente

Arad: Jandarmii au identificat un bărbat care ar fi acostat eleve cu propuneri indecente

Jandarmii arădeni au identificat, în urma unei postări pe Facebook, un bărbat care ar fi acostat eleve în faţa unui liceu, oferindu-le acestora bani pentru a "merge" cu el, suspectul fiind amendat cu 1.500 de lei, în timp ce două tinere care l-au recunoscut au anunţat că vor depune plângeri penale.

Un jandarm arădean a citit pe Facebook mesajul unei eleve din oraşul Pecica, ce atrăgea atenţia cu privire la un bărbat ce ar încerca să racoleze tinere cu propuneri indecente.


Sursa foto: IJJ ARAD


"Acest om abordează fete pe stradă întrebându-le cât este ceasul, iar apoi punându-le întrebări foarte vulgare. Spun pentru că şi eu am păţit-o. (...) M-a întrebat dacă doresc să vin cu el pentru două milioane (200 de lei - n.r.)", a scris o adolescentă.

Postarea i-a atras atenţia unui jandarm, care şi-a alertat colegii, constatând că sunt cel puţin două eleve care au sesizat acelaşi lucru.

"Este vorba despre un bărbat care acostează tinere eleve pe stradă şi le propune să 'meargă' cu el, pentru suma de 200 lei. Şi se pare că cele două fete, din cazul nostru, nu sunt singurele care au păţit acest lucru. Colegul nostru a luat legătura cu persoana în cauză, iar, după ce a primit toate informaţiile necesare, le-a transmis dispeceratului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad. Jandarmii din Pecica au fost mobilizaţi şi, împreună cu poliţiştii locali, au plecat pe urmele individului", a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, Dan Monoranu.

Conform sursei citate, suspectul a fost depistat pe o stradă din Pecica, constatându-se că locuieşte în oraş fără forme legale.

"Bărbatul a fost recunoscut de către părţile vătămate, drept pentru care acesta a fost sancţionat contravenţional de către jandarmi, cu amendă în valoare de 1.500 lei, conform prevederilor Legii nr. 61 din 1991 (republicată) pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice", a adăugat Monoranu.

Două eleve au anunţat că vor depune şi plângere penală împotriva bărbatului la începutul săptămânii viitoare. AGERPRES/(A - autor: Marian Buga, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...