Arad: Opt migranţi din India, descoperiţi ascunşi într-un TIR, la PTF Nădlac II

Arad: Opt migranţi din India, descoperiţi ascunşi într-un TIR, la PTF Nădlac II

Opt migranţi provenind din India au fost prinşi încercând să iasă ilegal din ţară, ascunşi într-un TIR care transporta piese metalice în Germania.

Automărfarul a fost verificat la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II şi era condus de un cetăţean român în vârstă de 39 ani, conform unui comunicat de presă remis, sâmbătă, de Poliţia de Frontieră Arad.

"În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport. Astfel, în interiorul semiremorcii, au fost descoperite ascunse, printre obiectele transportate, opt persoane. Poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt opt bărbaţi din India, cu vârste cuprinse între 18 şi 42 de ani", precizează comunicatul.

Migranţii intraseră în ţară în baza paşapoartelor personale şi a unor vize valabile. Ei sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar şoferul, pentru trafic de migranţi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”