Arad: PNL și-a lansat candidații la majoritatea primăriilor din județ

PNL Arad și-a prezentat, sâmbătă, candidații la majoritatea primăriilor, în prezența a circa 900 de membri de partid veniți din toate localitățile județului, dar și a numeroși invitați, între care și copreședintele PNL Vasile Blaga.

"Am reușit să desemnăm candidații la primării în circa 80 % din localități și, după oarece zbateri, și pe cel la președinția Consiliului Județean. În primul rând, vreau să mă refer la competiția pentru desemnarea celui care va candida pentru președinția Consiliul Județean. A fost o competiție normală, liberală, între doi colegi, liberali amândoi. S-a impus până la urmă Iustin Cionca. Aș vrea să spun, cât se poate de clar, că îl susțin fără rezerve pe Iustin Cionca, voi fi alături de el în această campanie electorală zi și noapte, așa cum sunt convins că ar fi făcut și el, dacă ar fi fost în locul meu. Sunt convins că victoria va fi de partea noastră', a spus, în deschiderea evenimentului, senatorul Ioan Cristina, copreședinte al PNL Arad.

Vasile Blaga a ținut să amintească faptul că de Arad îl leagă foarte multe amintiri, locuind în acest oraș mai mulți ani.

"Aradul arată bine și îl dau exemplu în acest sens de fiecare dată când mi se ivește ocazia. Iar pentru aceasta nu pot decât să felicit autoritățile locale", a spus copreședintele PNL.

În ce privește alegerile locale din acest an, Blaga a atras atenția că rezultatele PNL vor depinde de grija partidului pentru "fiecare combatant în parte'.

La eveniment, în cadrul căruia copreședintele PNL Gheorghe Falcă a prezentat candidații la primăriile a 63 dintre cele 78 de localități din județ, au participat mai mulți reprezentanți ai conducerii centrale a PNL, precum și lideri liberali din județele Bihor, Caraș Severin, Hunedoara și Timiș.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Luni se declanșează operațiunea de curățare a României de PSD. Vin vremuri noi, oameni buni

2 Gata? Țiitoarea lui Dragnea a renunțat la inelul de logodnă și s-a vopsit blondă

3 Hoții României! Curtea de Conturi și AEP îngroapă PSD! Plăți fără documente și semnătură, sume publice și priv…

4 Bătaie de joc! Asta ia spor de 3.000 lei pentru condiții grele de muncă!!! E angajată la Parlament și are un s…

5 Un articol devastator. Toți moldovenii ar trebui să-l citească!

recomandări

Te ia DNA: Iulian Bădescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

În California, câinii fac surfing