Arad: Poliţistul prins cu ţigări de contrabandă în maşină a fost arestat preventiv

Arad: Poliţistul prins cu ţigări de contrabandă în maşină a fost arestat preventiv

Poliţistul din Arad care a fost prins într-o autoutilitară încărcată cu ţigări netimbrate a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, valoarea mărfii de contrabandă depăşind un milion de lei.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Andreea Ailioaie, a declarat, pentru AGERPRES, că magistraţii Judecătoriei Arad au admis cererea de arestare preventivă a agentului de la Serviciul Rutier Arad acuzat de contrabandă cu ţigări. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată de către poliţist.

Potrivit sursei citate, în autoutilitara în care s-a aflat agentul au fost găsite aproximativ 110.000 de pachete de ţigări netimbrate. Valoarea pe piaţa neagră a mărfii ar depăşi un milion de lei.

Anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili dacă agentul de poliţie făcea parte dintr-o reţea de contrabandă, deocamdată nefiind reţinute alte persoane.

Agentul a fost reţinut în noaptea de vineri spre sâmbătă , după ce a fost prins în trafic într-un autoturism de tip dubiţă în care se aflau baxurile cu ţigări netimbrate. Maşina a fost oprită pentru control în urma unor informaţii primite chiar de colegii săi din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) privind un transport ilegal de ţigări.

Reprezentanţii IPJ Arad au precizat că poliţistul arestat are gradul profesional de agent-şef adjunct, dar nu deţine nicio funcţie de conducere. El este angajat la Serviciul Rutier Arad din 2006 şi va fi cercetat disciplinar de către superiori. AGERPRES / (AS - autor: Marian Buga, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”