Arad: Principalii suspecţi în cazul atacului armat de luni dimineaţă au fost reţinuţi pentru 24 de ore

Arad: Principalii suspecţi în cazul atacului armat de luni dimineaţă au fost reţinuţi pentru 24 de ore

Principalii suspecţi în cazul atacului armat de luni dimineaţă, dintr-un cartier al municipiului, Alin Iovănuţ şi Florin Maliţa, în vârstă de 33 şi, respectiv, 34 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, în baza unei ordonanţe de reţinere emise de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Aceştia s-au prezentat la Parchet după ce, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, inspector principal Lorena Radu, în cursul zilei de miercuri, prin avocatul ales, s-a reuşit contactarea celor doi bănuiţi de comiterea activităţii infracţionale din data de 1 octombrie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad dispunând prezentarea celor doi la sediul Parchetului, în vederea audierii.

Cei doi s-au prezentat joi, împreună cu avocatul ales, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad în vederea audierii. După mai bine de patru ore de audieri, procurorul de caz a decis ca aceştia să fie reţinuţi pentru 24 de ore. După expirarea celor 24 de ore, cei doi urmează să fie prezentaţi din nou în faţa magistraţilor, care vor decide dacă vor fi emise mandate de arestare.

Potrivit unor surse din anchetă, în cursul audierilor, cei doi suspecţi au susţinut că victima atacului, Daniel Dragoman, ar fi fost împuşcat de o a treia persoană, îmbrăcată în negru, a cărei identitate nu o cunosc. Pe de altă parte, însă, Daniel Dragoman, prezent de asemenea în sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, i-ar fi indicat pe Alin Iovănuţ şi Florin Maliţa drept singurii autori ai agresiunii săvârşite împotriva sa.

Alin Iovănuţ şi Florin Maliţa sunt suspecţi în cazul atacului asupra lui Daniel Dragoman, fiind acuzaţi de tentativă de omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

Daniel Dragoman, fost "locotenent" a lui Uţu Rohozneanu, zis "Împăratul", un important lider al lumii interlope arădene, a fost împuşcat luni, în jurul orei 4,30, în coapsa stângă, în cartierul Confecţii din municipiu, în apropierea locuinţei sale. AGERPRES /AS - autor: Ioan Weisl; editor: Antonia Niţă, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…