Arad: Şoferul camionului încărcat cu butelii, implicat într-un incident rutier pe autostradă, a murit

Arad: Şoferul camionului încărcat cu butelii, implicat într-un incident rutier pe autostradă, a murit

Şoferul camionului care transporta butelii cu propan, implicat într-un incident rutier pe autostrada A1, a fost declarat decedat, în timp ce traficul a fost reluat cu unele restricţii.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, a declarat că manevrele de resuscitare au eşuat, fiind declarat decesul bărbatului.

Traficul pe autostradă a fost reluat pe ambele sensuri, însă în zona producerii evenimentului, pe sensul Arad - Nădlac, vor rămâne închise temporar banda de urgenţă şi banda întâi, până la mutarea camionului încărcat cu butelii.

Un camion care transporta 140 de butelii cu propan a fost implicat, marţi dimineaţă, într-un incident rutier pe autostrada A1, în judeţul Arad, vehiculul lovindu-se de parapetele de protecţie după ce şoferului i s-ar fi făcut rău. Şoferul a fost găsit inconştient de către echipele de salvare ale ISU Arad şi i s-au aplicat manevre de resuscitare.

Purtătorul de cuvânt al ISU Arad a precizat că vehiculul are urme uşoare de impact cu parapetele, dar din remorcă au căzut peste 90 de butelii cu propan, care au fost reaşezate înapoi de către echipele de intervenţie. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „O fată dezbrăcată şi sângerândă urla pe trotuar. Cel mai probabil îi dăduseră drogul violului“

2 ULTIMA ORĂ Oana Mizil, în spital după ce a fost bătută de Marian Vanghelie!

3 Așa o fi? / Continuă tradiția turnătorilor de lux la DNA în PSD?

4 Citiți ce va fi în Grecia!

5 De citit! / Cinci motive pentru care litoralul românesc trebuie evitat cu orice preţ