Arad: Şoferul camionului încărcat cu butelii, implicat într-un incident rutier pe autostradă, a murit

Arad: Şoferul camionului încărcat cu butelii, implicat într-un incident rutier pe autostradă, a murit

Şoferul camionului care transporta butelii cu propan, implicat într-un incident rutier pe autostrada A1, a fost declarat decedat, în timp ce traficul a fost reluat cu unele restricţii.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, a declarat că manevrele de resuscitare au eşuat, fiind declarat decesul bărbatului.

Traficul pe autostradă a fost reluat pe ambele sensuri, însă în zona producerii evenimentului, pe sensul Arad - Nădlac, vor rămâne închise temporar banda de urgenţă şi banda întâi, până la mutarea camionului încărcat cu butelii.

Un camion care transporta 140 de butelii cu propan a fost implicat, marţi dimineaţă, într-un incident rutier pe autostrada A1, în judeţul Arad , vehiculul lovindu-se de parapetele de protecţie după ce şoferului i s-ar fi făcut rău. Şoferul a fost găsit inconştient de către echipele de salvare ale ISU Arad şi i s-au aplicat manevre de resuscitare.

Purtătorul de cuvânt al ISU Arad a precizat că vehiculul are urme uşoare de impact cu parapetele, dar din remorcă au căzut peste 90 de butelii cu propan, care au fost reaşezate înapoi de către echipele de intervenţie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia