Arad: Şoferul camionului încărcat cu butelii, implicat într-un incident rutier pe autostradă, a murit

Şoferul camionului care transporta butelii cu propan, implicat într-un incident rutier pe autostrada A1, a fost declarat decedat, în timp ce traficul a fost reluat cu unele restricţii.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, a declarat că manevrele de resuscitare au eşuat, fiind declarat decesul bărbatului.

Traficul pe autostradă a fost reluat pe ambele sensuri, însă în zona producerii evenimentului, pe sensul Arad - Nădlac, vor rămâne închise temporar banda de urgenţă şi banda întâi, până la mutarea camionului încărcat cu butelii.

Un camion care transporta 140 de butelii cu propan a fost implicat, marţi dimineaţă, într-un incident rutier pe autostrada A1, în judeţul Arad, vehiculul lovindu-se de parapetele de protecţie după ce şoferului i s-ar fi făcut rău. Şoferul a fost găsit inconştient de către echipele de salvare ale ISU Arad şi i s-au aplicat manevre de resuscitare.

Purtătorul de cuvânt al ISU Arad a precizat că vehiculul are urme uşoare de impact cu parapetele, dar din remorcă au căzut peste 90 de butelii cu propan, care au fost reaşezate înapoi de către echipele de intervenţie. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 Fraților, ăsta pute a Securitate de nu poți sta lângă el! Deține, foarte probabil, cel mai năucitor CV din Rom…

3 Răsturnare de situație! Principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian este un tânăr de 26 de ani fără caz…

4 Categoria „valori” / Viața spectaculoasă a interlopilor din clanul Duduianu: mașini de lux, petreceri cu maneliș…

5 VIDEO Ce a cântat Florin Salam la priveghiul lui Emi Pian și de ce a fost amendat / Prostul de Vela s-a dus la p…