Arad: Timpi crescuţi de aşteptare la PTF Nădlac II pentru camioane, în timp ce la maşini traficul e scăzut

Arad: Timpi crescuţi de aşteptare la PTF Nădlac II pentru camioane, în timp ce la maşini traficul e scăzut

Timpii de aşteptare pentru camioane la tranzitarea prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac (PTF) II au crescut, marţi dimineaţa, la două ore pe sensul de intrare în România şi o oră pe sensul de ieşire, în timp ce la autoturisme traficul are valori foarte scăzute.

Aplicaţia online de monitorizare a traficului la frontiere, de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, precizează că la PTF Nădlac II se aşteaptă mai mult pe arterele dedicate traficului greu din cauza numărului mare de camioane care se prezintă la verificări.

În acest punct de frontieră, cel mai mare din vestul ţării, erau folosite, marţi dimineaţa, patru artere de intrare pentru camioane, faţă de două în mod obişnuit, şi patru pentru ieşire din ţară.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad au declarat, pentru AGERPRES, că mărirea capacităţii de tranzitare pentru traficul greu s-a făcut prin folosirea arterelor dedicate în mod obişnuit traficului uşor, unde valorile sunt foarte scăzute după ce Ungaria a anunţat că îşi închide frontierele pentru cetăţenii altor ţări.

În ultimele 24 de ore, respectiv de luni ora 9,00 până marţi ora 9,00, prin PTF Nădlac II au intrat în România doar 7.000 de persoane, cu peste 3.000 mai puţine decât în ziua anterioară, şi au ieşit circa 2.000 de persoane, jumătate decât într-o zi obişnuită.

Pe arterele dedicate traficului uşor erau înregistrate doar câteva autoturisme, astfel că se aştepta cel mult 10 minute pentru control. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

5 Hopa! Soldații ruși și-au creat pe Telegram o „scorbură” pe care Kremlinul nu o poate controla