Arad: Timpul de așteptare al camioanelor la ieșirea din țară prin Nădlac II ajunge la 100 de minute

Arad: Timpul de așteptare al camioanelor la ieșirea din țară prin Nădlac II ajunge la 100 de minute

Timpul de așteptare al camioanelor la ieșirea din țară prin punctul de trecere a frontierei Nădlac II, pe autostradă, este de circa 100 de minute, Poliția de Frontieră recomandând marți șoferilor să folosească aplicația online dedicată pentru a putea alege și alte locuri de trecere mai puțin aglomerate.

Pe sensul de ieșire din țară se lucrează simultan în patru puncte de control vamal și al documentelor, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Mihaela Leș.

În cazul autoturismelor, timpul de așteptare este de circa 20 de minute, la Nădlac II fiind deschise șase puncte de control pe sensul de ieșire din țară.

"Recomandăm participanților la trafic să se îndrepte spre toate punctele de trecere a frontierei. Situația din trafic poate fi vizualizată în timp real pe aplicația online a Poliției de Frontieră", a explicat reprezentanta Poliției de Frontieră Arad.

Aplicația Poliției de Frontieră pentru toate punctele de frontieră poate fi accesată la adresa https://www.politiadefrontiera.ro/ro/traficonline .

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...