Arad: Timpul de aşteptare la intrarea în ţară prin Nădlac II s-a redus la 30 de minute

Arad: Timpul de aşteptare la intrarea în ţară prin Nădlac II s-a redus la 30 de minute

Timpul necesar de aşteptare pentru verificările de la intrarea în ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II s-a redus, miercuri dimineaţă, la 30 de minute, iar numărul persoanelor care au tranzitat graniţa prin acest loc, pe ambele sensuri, este mai mic decât anul trecut în aceeaşi perioadă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Matei Filip Ionuţ, a declarat, pentru AGERPRES, că la intrarea în ţară se prezintă mai puţine maşini decât în zilele obişnuite. Se aşteaptă 30 de minute la Nădlac II, faţă de 50 de minute marţi seara şi pe parcursul nopţii.

"Chiar dacă sunt mai puţini cei care vin în ţară, timpul de aşteptare este uşor mai ridicat decât în zilele obişnuite din cauza controalelor sanitare efectuate în contextul măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus", a precizat sursa citată.

Conform Poliţiei de Frontieră Arad, în ultimele 24 de ore, respectiv de marţi ora 10,00 şi până miercuri ora 10,00, PTF Nădlac a fost tranzitat, pe ambele sensuri, de 10.600 de persoane, faţă de 12.000 în aceeaşi perioadă din 2019. Jumătate dintre aceste persoane s-au prezentat pe sensul de intrare în România.

Miercuri dimineaţă, 95 de persoane venite în ţară din "zone roşii" se aflau în carantină în cele două centre din judeţul Arad, care au un total de 130 de locuri. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

3 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene

4 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

5 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia