Arad: Un bărbat a fost prins furând 21 de bucăţi de salam dintr-un magazin

Arad: Un bărbat a fost prins furând 21 de bucăţi de salam dintr-un magazin

Un bărbat din Arad care ar fi furat 21 de bucăţi de salam dintr-un magazin a fost prins întâmplător de jandarmi, cu produsele asupra sa, într-un tramvai, unde a atras atenţia pentru că nu purta mască de protecţie.

Arădeanul are 32 de ani şi a fost surprins de camerele de supraveghere video ale unui supermarket, însă angajaţii nu ştiau că furase până când nu le-au spus jandarmii.

"Aflat într-un tramvai, le-a atras atenţia jandarmilor deoarece nu purta mască de protecţie şi consuma băuturi alcoolice. Jandarmii desfăşurau în acele momente o acţiune preventivă de responsabilizare a populaţiei cu privire la respectarea măsurilor de protecţie împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit în bagajul bărbatului 21 rude de salam, de diferite mărci", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, Dan Monoranu.

Întrebat despre provenienţa produselor, bărbatul a spus că le are "de la o mătuşă", dar despre care nu ştia să spună unde locuieşte pentru că "s-a despărţit de soţ".

"Jandarmii au făcut verificări la mai multe societăţi comerciale şi în scurt timp au identificat locul de unde au fost sustrase produsele respective", a mai precizat Monoranu.

Confruntat cu imaginile în care apare cum ia din vitrinele frigorifice bucăţile de salam şi le bagă într-o plasă, bărbatul şi-a recunoscut fapta. Pe numele său au fost întocmite acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. În plus, arădeanul a fost amendat cu 700 de lei pentru consum de alcool în locuri publice şi pentru nerespectarea măsurilor de prevenţie sanitară. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

2 Alexandra Stan, din nou aproape goală

3 Duelul eclerurilor. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

4 Frații Tate, „judecați” de CTP: Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari în …

5 Ce se întâmplă? / Epurarea bruscă a armatei Ungariei