Arad: Un copil mort şi alţi cinci răniţi, după ce o maşină s-a răsturnat pe DN 79

Arad: Un copil mort şi alţi cinci răniţi, după ce o maşină s-a răsturnat pe DN 79

Un copil de opt ani a murit şi alţi cinci copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 13 ani, au fost răniţi, după ce un autoturism s-a răsturnat, duminică, într-un sens giratoriu de pe DN 79, în judeţul Arad.

Şoferul, un bărbat de 44 de ani din judeţul Bihor, conducea un autoturism cu şapte locuri dinspre Oradea spre Arad, iar la intersecţia cu DJ 792/C a acroşat cu roţile din partea stângă bordura sensului giratoriu, răsturnându-se în afara părţii carosabile.

"În urma evenimentului rutier a decedat un minor de opt ani, pasager pe bancheta din spate. Au fost transportaţi la spital, în vederea evaluării stării lor, alţi cinci copii minori, cu vârste între 5 şi 13 ani, precum şi un bărbat de 32 de ani, la prima vedere fiind răniţi uşor. Toţi sunt din judeţul Bihor", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Şoferul nu a fost rănit, testarea cu aparatul alcooltest indicând faptul că nu consumase alcool.

Poliţiştii fac cercetări într-un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani