Arad: Un Porsche în valoare de 210.000 de lei furat din Germania, găsit de autorităţi la PTF Nădlac II

Arad: Un Porsche în valoare de 210.000 de lei furat din Germania, găsit de autorităţi la PTF Nădlac II

Un autoturism Porsche în valoare de 210.000 de lei, care era dat în căutare de către autorităţile din Germania pentru că ar fi fost furat, a fost indisponibilizat de autorităţile de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, în momentul în care un bărbat a încercat să iasă din România cu vehiculul.

Conform unui comunicat de presă transmis, vineri, de Poliţia de Frontieră Arad, la volan se afla un cetăţean italian în vârstă de 36 de ani, iar maşina era înmatriculată în Italia.

"La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat, pe lângă documentele de identitate, şi pe cele ale autoturismului. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că maşina figurează ca 'bun pentru confiscare', alertă introdusă de autorităţile din Germania, în data 26 noiembrie", precizează comunicatul.

Bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul de la o firmă din Italia, susţinând că nu ştia că se afla în atenţia autorităţilor şi că ar fi fost furat.

Autoturismul, în valoare de 210.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru infracţiunea de tăinuire. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…