Arbitrul Andrei Chivulete, pus să plătească harababura pe care a provocat-o la meciul Sepsi - Craiova

Arbitrul Andrei Chivulete, pus să plătească harababura pe care a provocat-o la meciul Sepsi - Craiova

Arbitrul Andrei Chivulete și observatorul Octavian Goga sunt cei doi oameni care au provocat cel mai mare scandal din acest sezon din fotbalul românesc, după ce au decis întreruperea partidei Sepsi - FCU Craiova 1948 în urma scandărilor suporterilor.

Andrei Chivulete a comis-o la meciul Sepsi - Craiova. Foto Sportpictures

Cum ultima comisie decizională a hotărât ca partida de la Sf Gheorghe a fost încheiată abuziv, cei doi au devenit ținta oamenilor implicați în fenomen. Florin Prunea cere ca FRF să ia de urgență măsuri dure împortiva lui Goga și Chivulete, din cauză că au prejudiciat ambele echipe.

„Decizia de rejucare a meciului Sepsi - FCU Craiova este una normală, cea pe care și-o doreau cam toți oamenii de fotbal din România. Însă, FRF trebuie să ia acum măsuri de urgență împotriva lui Goga și Chivulete. Acest domn Octavian Goga trebuie demis de urgență din funcția de vicepreședinte al FRF și trebuie retras din corpul observatorilor. Nu mai are ce să caute în aceste poziții. Și el, dar și Chivulete au prejudiciat ambele tabere.

Florin Prunea a găsit vinovații din scandalul Sepsi - Craiova. Foto Sportpictures

Florin Prunea a găsit vinovații din scandalul Sepsi - Craiova. Foto Sportpictures

Iar acest Andrei Chivulete trebuie trimis și la rejucarea partidei, dar de această dată trebuie să arbitreze meciul ăsta gratis. Nu trebuie să i se mai dea barem, că l-a luat o dată pentru doar 26 de minute de joc.

Apoi, după meci el trebuie retras și de pe lista FIFA. Acest arbitru nu merită să aibă ecuson FIFA. Nu are valoare de așa ceva și nu se compară cu Kovacs sau Hațegan… Bine, Hațegan a avut acele probleme de sănătate și de aia nu a mai putut să arbitreze.

S-au cheltuit bani pe avocați

Goga și Chivulete trebuiau să facă tot, dar tot, posibilul ca meciul să se dispute până la final. Dacă suporterii erau evacuați meciul se juca până la final și nu o mai țineam în circul ăsta de câteva săptămâni.

Ambele echipe au cheltuit bani pe avocați și au stat într-un stres permanent atâtea zile. Iar toate astea s-au întâmplat doar din cauza celor doi domni de care am vorbit. Dacă nu se vor lua măsuri împotriva lor, atunci înseamnă că se dorește ascunderea gunoiului sub preș”, a spus Prunea pentru ProSport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale