Are 123 de ani, este virgină și își caută soț. Povestea fabuloasă a unei femei din Rwanda VIDEO

Are 123 de ani, este virgină și își caută soț. Povestea fabuloasă a unei femei din Rwanda VIDEO

Theresie Nyirkajumba a ajuns până la vârsta de 123 de ani fără să fi fost căsătorită. Femeia susține că nu a iubit niciodată un bărbat și că, în schimb, a îmbrățișat singurătatea.

Theresie Nyirkajumba își caută soț. Foto Captură video YouTube

Născută în Rwanda și crescută într-o familie în care femeia nu avea voie să fie singură cu un bărbat, Nyirkajumba a mărturisit în cadrul unui interviu acordat Afrimax English că îi era frică de bărbați, conform stiripesurse.ro.

Nu am avut niciodată un soț. Am 123 de ani, este adevărat că sunt virgină. Dacă aș fi avut un soț, poate că aș fi avut niște copii.

Nu am dezvoltat niciodată sentimente pentru niciun bărbat. Nu am vrut să mă angajez într-o relație cu bărbații, aveam o teamă puternică de bărbați, iar asta m-a împiedicat de la orice potențială relație", a mărturisit ea.

Femeia a mai spus că în toți acești ani a trăit cu „o dorință neîmplinită” și cu gândul că într-o bună zi un bărbat o să apară în viața ei.

Am ales să trăiesc singură, chiar și atunci când părinții și familia mea mi-au cerut să accept un bărbat și să mă căsătoresc”, a mai afirmat Nyirakajumba.

Cu toate acestea, în prezent, Theresie Nyirkajumba susține că își dorește să se căsătorească.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?