Are 21 de ani şi cea mai CIUDATĂ OBSESIE! Pur şi simplu nu se poate abţine să nu facă asta

Are 21 de ani şi cea mai CIUDATĂ OBSESIE! Pur şi simplu nu se poate abţine să nu facă asta

Beth Louise Carr, o tânără în vârstă de 21 de ani din Marea Britanie, a cheltuit peste 22.000 de lire şi întregul său credit studenţesc pe animale de pluş Disney, iar prietenul său încearcă să îi limiteze obsesia pentru universul desenelor animate create de Walt Disney, potrivit The Sun.

Obsesia unei tinere pentru Disney: A cheltuit peste 22.000 de lire pe mii de animale de pluş şi suvenire

Beth a cheltuit peste 22.000 de lire şi întregul său credit de student pentru a-şi satisface obsesia pentru universul Disney şi pentru cumpăra animale de pluş, sau alte suvenire marca Disney. De asemenea, tânăra britanică a fost la toate destinaţiile de vacanţă Disney de nouă ori.

Prietenul acesteia este atât de îngrijorat de obsesia ei încât i-a interzis să mai intre în magazinele Disney din Marea Britanie.

Beth Louise Carr are mii de jucării şi îşi cheltuieşte toţi banii de buzunar pe călătorii la Disneyland. Ea şi-a transformat chiar o cameră din casa sa într-un altar Disney.

Deşi prietenul ei Lee a însoţit-o în călătoriile sale, acesta este îngrijorat că dragostea iubitei sale pentru Disney scapă de sub control.

“Am mii de jucării Disney în toată casa şi cinci vestimentaţii Disney, iar garderoba mea este plină de tricouri şi accesorii inspirate din universul desenelor animate. Am umplut sertarele bucătăriei cu căni, pahare, vaze şi tacâmuri Disney”, a explicat Beth. “Activitatea mea preferată este să mă uit la un film marca Disney. Mi-am creat propria mea cameră de basme după ce mi-am dat seama că nu aveam unde să îmi afişez toate posesiunile mele de la Disney.”, a adăugat tânăra.

“Adaug colecţiei mele noi obiecte în fiecare an, cumpărând într-o singură vizită până la trei jucării Disney, iar în prezent coleţia mea este uriaşă, cred că valorează mii de lire.”

“Pentru că mergeam la magazinele Disney în fiecare săptămână, prietenul meu, Lee, mi-a interzis să mai intru în acest tip de magazine din Marea Britanie. Cu toate acestea, nu prea îl iau în serios, deşi ştiu că în sinea sa îşi dă seama cât de mult îmi place să colecţionez.” “

“El a vrut să amenajăm în camera liberă o sală de jocuri Xbox sau o sală de gimnastică, dar când l-am întrebat unde va încăpea întreaga mea colecţie Disney, a fost de acord zicând că îmi trebuie un loc anume pentru toate obiectele”.

Pasiunea lui Beth pentru Disney a început pe când s-a uitat la "Beauty and the Beast/ Frumoasa şi bestia", atunci când era mică. A devenit un mod de a evada din cotidian şi s-a îndrăgostit de acest stil de viaţă, vizitând destinaţiile de vacanţă şi parcurile tematice Disneyland din California şi Orlando şi mergând la Paris de şapte ori. Tânăra are planificată o nouă excursie de acest tip în Orlando, în noiembrie, iar prietenul ei o va însoţi.

Deşi prietenii lui Beth cred că este un pic “nebună”, studenta la arte a declarat că nu intenţionează să renunţe la pasiunea sa şi că doreşte să aibă o carieră legată de Disney: “Am dorit să fiu întotdeauna desenator pentru Disney şi această pasiune m-a făcut să dau la Arte”, a spus aceasta. “La această oră am un stand tenporar de artă unde creez obiecte de artă, la un teatru din Sunderland.”

“Iubesc să creez obiecte de artă tip Disney; am finalizat multe proiecte tematice pe care le-am negociat singură, la universitate, unde studiez arta creată de compania Walt Disney. Lucrez cu jumătate de normă la Nando, în afara studiului la universitate aşa că adun bani de buzunar pentru a-mi finanţa iubirea mea pentru Disney.”

Animalele lui Beth sunt botezate după personaje celebre ale Disney - pe pisica sa o cheamă Ariel - şi Beth se costumează de obicei în personaje pentru petreceri tematice. Ea are şi o serie de rarităţi în colecţia sa deşi nu s-a gândit niciodată să le vândă.

“Eu şi prietenul meu ne-am costumat ca Rapunzel şi Flynn Rider la o petrecere tematică Disney la universitate”, a mai spus Beth.

“Nu pot să mă abţin din dragostea mea pentru Disney, sunt atrasă de toate produsele lor atunci când sunt în magazine şi nu pot concepe să nu-mi extind colecţia. Când văd ceva ce-mi place, pur şi simplu cumpăr acel produs.”

VEZI AICI COLECŢIA DE ANIMALE DE PLUŞ ŞI ACCESORII

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...