Are 64 de ani și vrea ten de adolescentă. Cum a devenit Madonna noua regină a operațiilor estetice?

Are 64 de ani și vrea ten de adolescentă. Cum a devenit Madonna noua regină a operațiilor estetice?

Superstarul anilor ’90 s-a reinventat de atâtea ori, încât a ajuns acum să fie comparată cu un extraterestru.

Doar că nu datorită talentului ei provenit parcă din altă lume, ci din cauza chipului ei disproporționat de la atâtea intervenții plastice.

În 2016, când a fost desemnată Femeia anului pe scena Billboard Women in Music, Madge spunea că „îmbătrânirea e un păcat” în muzică. Atunci a fost ultima dată când am văzut-o arătând de vârsta ei. În prezent, Regina Pop se află într-o goană disperată de-a opri timpul în loc. Trebuie să ne fie clar tuturor că Madonna (64) n-a fost niciodată împotriva operațiilor estetice, se opune vehement doar discuțiilor pe acest subiect. Iar acest lucru a devenit evident pe 5 februarie, când vedeta ne-a șocat pe toți cu noua ei înfățișare la ceremonia de acordare a premiilor Grammy. „E de nerecunoscut!”, „Are altă față!”, au strigat la unison fanii ei. Regina Pop s-a reinventat de numeroase ori în cariera ei fulminantă de peste patru decenii, însă procedurile pe care și le-a făcut pentru a șterge grosolan de pe chipul ei orice urmă a trecerii timpului ne fac să ne întrebăm tot mai îndreptățiți: n-a mers cumva prea departe cu operațiile estetice?

Material Girl ne-a oferit propriul răspuns pe 8 februarie: „Prim-planurile luate cu o cameră cu obiectiv lung ar distorsiona fața oricui!”, a ținut ea să precizeze. După care a ieșit nemilos la atac: „Sunt din nou victima discriminării de vârstă și-a misoginismului! Lumea în care trăim refuză să celebreze femeile trecute de 45 de ani și continuă să le pedepsească dacă sunt perseverente, muncitoare și aventuroase.”

Fillere, liftinguri, botox și un ten lipsit complet de riduri

După ce a trudit în sala de fitness ani la rând, Madonna s-a apucat de alt „sport” devenit, între timp, extrem – procedurile estetice. Buzele ei sunt nenatural de voluminoase, fața este alungită și umflată în același timp de la atâtea fillere, liftinguri și botox, iar tenul e lipsit complet de riduri. Regina Pop, care și-a lansat albumul de debut în 1983 și-a bifat de-atunci numai realizări pe bandă rulantă, a ajuns să fie comparată cu un extraterestru din cauza formei disproporționate a capului ei. Ce se întâmplă cu Madonna? Tot mapamondul e nedumerit.

După apariția surprinzătoare de pe scena Grammy, puzderie de medici plasticieni, experți în PR sau simpli comentatori de pe margine și-au dat cu părerea cu privire la procedurile estetice pe care le-ar fi putut bifa vedeta. S-au redactat liste cu posibilele ei tratamente, s-au publicat sume de bani pe care Material Girl le-ar fi cheltuit sistematic cu „înfrumusețarea” ei. Astfel, revista Closer a remarcat cum Madonna are conturul feței, acel triunghi pe care-l avem cu toții, întors pe dos. În mod normal, odată cu trecerea anilor, maxilarul se lățește, semn clar de îmbătrânire, dar diva are fruntea mai lată decât fălcile, dovada administrării unor fillere în exces.

Concluzia publicată de Daily Star e că Madonna și-a făcut o combinație de proceduri chirurgicale cu altele neinvazive. Și întreaga „revoluție” estetică a divei, din care nu lipsesc implanturile cu colagen, cele fesiere, botoxul, augmentarea buzelor, peelingurile faciale, liftingurile și fillerele, a început de vreo 20 de ani. Acum doar a atins apogeul. Astfel „mama fillerelor și a filtrelor” a bifat un lifting de sprâncene evident, având în vedere că poziția spâncenelor ei s-a ridicat brusc. Obrajii pufoși se datorează cel mai probabil unui transfer de grăsime luată din altă parte a trupului și injectată în chipul pe care de-abia îl mai recunoaștem.

Cea mai mare parte a experților care i-au comentat public înfățișarea sunt de părere că doar un chirurg plastician de mâna a doua, îngrozit să nu-și piardă clienta VIP, a putut accepta s-o măcelărească în asemenea hal. Cea care a spart gheața de atâtea ori în muzică și-a devenit un exemplu pentru toate femeile de pe planetă atunci când a dărâmat preconcepții n-a fost în stare să refuze asemenea batjocorire la adresa fizicului ei. Cumva, a făcut exact opusul a ceea ce ne-am așteptat din partea ei.

Iar acum ea dansează pe muzica celor care pun aspectul fizic mai presus de atitudine. Într-o lume în care autenticitatea devine tot mai valoroasă și actrițe precum Andie MacDowell (64), Helen Mirren (77) sau Diane Keaton (77) își sărbătoresc deceniile trăite, experiența de-o viață și maturitatea dobândită, neascunzându-și pletele cărunte, Madonna insistă să aibă tenul unei adolescente la 64 de ani .

Din păcate, toată această netezire exagerată a pielii, obrajii aproape gonflabili și fruntea înaltă, nebrăzdată de niciun gând, nicio tresărire, o transformă pe interpreta hiturilor Vogue și Like a Virgin într-un personaj artificial, o caricatură a deschizătoarei de drumuri care a fost cândva.

Foto: Getty Images, Profimedia

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…