Arestarea unui bărbat, transmisă live: băiețelul său de 4 ani, filmat cu un pistol în mână

Arestarea unui bărbat, transmisă live: băiețelul său de 4 ani, filmat cu un pistol în mână

Un bărbat a fost arestat în direct la televizor în statul american Indiana, după ce fiul său de patru ani a fost văzut în timp ce flutura un pistol.

Shane Osborne, în vârstă de 45 de ani, a fost acuzat de neglijență, după ce vecinii au sunat la 911 să spună că pe holul clădirii e un copil care are o armă, a spus poliția.

Arestarea a fost transmisă live în cadrul emisiunii TV On Patrol.

În timpul emisiunii a fost difuzată o înregistrare video de pe o cameră de supraveghere în care apare băiatul care se joacă cu o armă și chiar pare să apese pe trăgaci.

Osborne a declarat inițial poliției că nu există arme în casă, susținând că s-a simțit rău toată ziua și că a dormit, a declarat poliția din Beech Grove pentru BBC.

FOTO: Captură Video

„Nu am o armă. Nu am adus niciodată o armă în această casă. Dacă există, este a vărului meu”, le-a spus el polițiștilor, în emisiunea în care polițiștii din Beech Grove sunt filmați în misiune.

El a adăugat că nu și-a dat seama că fiul său a ieșit pe holul clădirii.

În timp ce polițiștii se aflau la fața locului, un vecin a adus o înregistrare video în care apare copilul cu un pistol în mână.

Poliția a găsit apoi arma de foc în apartamentul lui Osborne și acesta a fost arestat.

Toate acestea au fost transmise în direct în cadrul emisiunii TV, care este difuzată pe canalul Reelz. Osborne urmează să se prezinte marți la tribunal.

Primarul din Beech Grove, Dennis Buckley, a declarat pentru postul local WTHR că a fost „uimit” de incident.

„La fel ca voi toți, sunt uimit și de ceea ce s-a întâmplat și sunt atât de recunoscător că nimeni nu a fost rănit, mai ales copilul.

Apreciez acțiunea rapidă a Departamentului de Poliție din Beech Grove pentru a asigura siguranța copilului și a armei în cauză”, a spus el.

Acest incident are loc în aceeași lună în care un elev de șase ani și-ar fi împușcat profesorul cu un pistol într-o școală primară din Virginia, în ceea ce poliția a descris ca fiind un atac „intenționat”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

3 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?