Argeș: Aproximativ 2.000 de oameni protestează la Pitești

Argeș: Aproximativ 2.000 de oameni protestează la Pitești

Aproximativ 2.000 de oamenii participă, joi, la un nou protest organizat la Pitești față de aprobarea ordonanței de urgență privind modificarea Codului penal și a Codului de Procedură penală.

Inițial, câteva sute de persoane s-au strâns în Piața Vasile Milea din centrul municipiului, în fața sediului Instituției Prefectului Argeș, unde au scandat "Vrem justiție, nu corupție", "Hoții" și "PSD, ciuma roșie".

Ulterior, numărul acestora a crescut, protestatarii plecând în marș prin zona pietonală din centrul municipiului până în piața din fața Primăriei Pitești, unde au continuat scandările.

Acțiunea de protest a fost organizată prin intermediul rețelelor de socializare și se desfășoară în baza unei autorizații eliberate de autoritățile locale.

Aproximativ 2.000 de persoane au participat și miercuri seară la acțiunile de protest de la Pitești. Un protest similar, la care au participat peste o sută de persoane, s-a desfășurat la Pitești și în noaptea de marți spre miercuri.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”