Argeş: Autoturismul din care a fost aruncat un cadavru a fost depistat; patru persoane audiate

Argeş: Autoturismul din care a fost aruncat un cadavru a fost depistat; patru persoane audiate

Autoturismul din care a fost aruncat cadavrul unui tânăr pe o stradă din Piteşti a fost identificat în trafic, duminică, cei patru ocupanţi fiind conduşi la audieri.

Maşina suspectă, care era dată în urmărire, a fost observată de o patrulă de jandarmi.

"Autoturismul Opel Antara de culoare gri, cu numărul de înmatriculare AG 17 SEA, a fost depistat în trafic de un echipaj de jandarmi din grupa AT, care au solicitat în sprijin un echipaj de la Poliţia Rutieră; în interiorul autoturismului se aflau patru tineri, un băiat (conducătorul auto) şi trei fete care în prezent se află la Poliţia Municipiului Piteşti pentru cercetări", se precizează într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş.

Un tânăr a fost găsit mort, duminică, pe o stradă din municipiul Piteşti, martorii susţinând că ar fi fost aruncat dintr-un autoturism.

"Am fost sesizaţi că un bărbat de 28 de ani se află pe stradă, decedat. Mai mulţi martori au declarat că a fost aruncat sau dat jos dintr-o maşină. Avem semnalmentele maşinii", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, inspectorul principal Mădălin Zamfir. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”