Argeş: Doi bărbaţi suspectaţi că au furat un seif în care se aflau aproximativ 260.000 de lei, reţinuţi

Argeş: Doi bărbaţi suspectaţi că au furat un seif în care se aflau aproximativ 260.000 de lei, reţinuţi

Doi bărbaţi suspectaţi că au pătruns prin efracţie în sediul unei firme din localitatea argeşeană Bascov, de unde au furat un seif în care se aflau aproximativ 260.000 de lei, au fost reţinuţi de poliţişti, urmând să fie prezentaţi miercuri în faţa procurorilor pentru stabilirea măsurilor preventive.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, fapta pentru care sunt cercetaţi cei doi, un piteştean în vârstă de 40 de ani şi un bărbat de 35 de ani, din judeţul Olt, a fost săvârşită în urmă cu patru luni.

"Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş au reţinut doi bărbaţi (...) bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în cursul lunii noiembrie 2018, cei doi ar fi pătruns prin efracţie în sediul unei societăţi comerciale din Bascov, de unde ar fi sustras un seif conţinând suma de aproximativ 260.000 de lei", se precizează în comunicat.

Suspecţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. AGERPRES / (AS - autor: George Onea, editor: Irina Poenaru, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro