Argeș: Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul accidentului de autobuz soldat cu 14 răniți

Argeș: Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul accidentului de autobuz soldat cu 14 răniți

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele unuia dintre șoferii celor două autobuze implicate în accidentul rutier din localitatea argeșeană Vulturești, soldat cu 14 răniți.

"În urma cercetărilor, polițiștii au stabili că Ș.G. de 45 de ani, din comuna Hârtiești, în timp ce conducea un autobuz din direcția Davidești către Hârtiești, nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de un alt autobuz condus regulamentar în fața sa de P.G. de 37 ani, din comuna Boteni, și a intrat în coliziune cu acesta. (...) În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", se precizează într-un comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

Conform aceleiași surse, niciunul dintre șoferi nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Ambele autobuze implicate în accident efectuau curse speciale regulate de transport persoane pe ruta Mioveni — Boteni, cei mai mulți răniți fiind înregistrați în autovehiculul din spate.

"Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto P.G. și a lui P.O.S., de 51 de ani, din comuna Boteni, ambii ocupanți ai autobuzului care circula în față. De asemenea, (...) a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto Ș.G., a cinci bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 55 de ani și șase femei, cu vârste cuprinse între 32 și 54 de ani, toți din comuna Vulturești, ocupanți ai autobuzului care circula în spate", se mai menționează în comunicatul IPJ Argeș.

Toate persoanele rănite au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Pitești.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...