Argeş: Felix Goldbach a fost instalat în funcţia de manager al Teatrului "Alexandru Davila" din Piteşti

Argeş: Felix Goldbach a fost instalat în funcţia de manager al Teatrului "Alexandru Davila" din Piteşti

Felix Constantin Goldbach a fost instalat, vineri, în funcţia de manager al Teatrului "Alexandru Davila" din Piteşti, informează Consiliul Judeţean (CJ) Argeş.

"Felix Goldbach are 44 de ani, este absolvent al Universităţii Valahia din Târgovişte, doctor în muzică şi management cultural, lector universitar, având o experienţă de 25 de ani în domeniul artistic. Mandatul său la conducerea Teatrului 'Alexandru Davila' din Piteşti este pe o perioadă de 3 ani", se arată într-un comunicat al CJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, la eveniment au participat vicepreşedintele CJ Argeş, Adrian Dumitru Bughiu, directorul Direcţiei Cultură, Turism şi Tineret din cadrul CJ Argeş, Roxana Stoenescu, precum şi angajaţi ai instituţiei de cultură.

"Felix Goldbach a declarat că, în mandatul asumat la conducerea Teatrului 'Alexandru Davila', va face tot ce îi stă în atribuţii pentru dezvoltarea instituţiei, pentru promovarea activităţilor artistice prin atragerea publicului iubitor de teatru, în concordanţă cu obiectivele propuse în proiectul său de management, cu care a câştigat concursul", se mai menţionează în comunicat.

Felix Goldbach a câştigat, recent, concursul pentru postul de manager al teatrului piteştean, la care s-au înscris iniţial şase candidaţi. El îl înlocuieşte pe actorul Constantin Cotimanis, care ocupa interimar funcţia de manager din 24 martie 2020. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Analist rus: „Timpul lucrează împotriva Rusiei” / Soldații ruși au căzut într-o capcană la Severodonețk

2 Născut într-o rulotă pe marginea drumului, a ajuns miliardar / Povestea celui mai bogat țigan din Marea Britanie

3 VIDEO Este „viu” și nevătămat / Țeapa luată de Forțele ruse care au aruncat o grenadă într-un transportor blindat

4 VIDEO „Ca să nu-ţi ascund nimic, am vrut să mă duc să joc hochei pe gheaţă. Acum sunt la sală”

5 Contre între Ciutacu și RO Vaccinare / „Tonomatul” a încasat-o ca Mircea Badea!