Argeş: Moşteanu anunţă discuţii între USR PLUS şi PNL pentru o majoritate în CL Piteşti

Argeş: Moşteanu anunţă discuţii între USR PLUS şi PNL pentru o majoritate în CL Piteşti

Deputatul Ionuţ Moşteanu a anunţat, miercuri, că urmează discuţii între USR PLUS şi PNL pentru constituirea unei majorităţi în Consiliul Local (CL) Piteşti.

El a respins însă posibilitatea ca Sorin Apostoliceanu, candidat PNL pentru funcţia de primar la alegerile din 27 septembrie şi fost viceprimar PSD în perioada 2016-2020, să fie susţinut pentru a ocupa unul dintre cele două posturi de viceprimar al Piteştiului.

"Ne vom întâlni mâine cu PNL-ul, vom discuta despre crearea acestei majorităţi şi despre propunerea lor de viceprimar. Un singur lucru pot să vă spun, rămânem consecvenţi (...), colegii mei nu vor vota niciodată un om cu care nu avem valori comune (...). Vom susţine o propunere de viceprimar de dreapta, viceprimar liberal. (...) Sper să înţeleagă că e timpul unei schimbări profunde în politică, e timpul unor oameni noi în politică, indiferent de partid", a declarat Moşteanu în cadrul unei conferinţa de presă.

El a subliniat că nu va fi acceptat niciun compromis la negocierile cu liberalii.

"Sper că PNL-ul are atâta înţelepciune, au văzut cât de mult au pierdut susţinând un pesedist şi cred că au învăţat ceva din asta. (...) Este esenţial să facem această majoritate de dreapta, dar majorităţile şi voturile noastre nu sunt de vânzare, nu tranzacţionăm voturi", a mai spus Ionuţ Moşteanu, care s-a clasat pe locul al treilea la alegerile pentru funcţia de primar al municipiului Piteşti, după Cristian Gentea (PSD) şi Sorin Apostoliceanu (PNL).

Dintre cele 23 de mandate de consilier local la Piteşti, opt au revenit PSD, şapte PNL, şase USR PLUS şi două PMP, potrivit datelor provizorii centralizate de Autoritatea Electorală Permanentă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?