Argeș: O adolescentă de 17 ani, printre suspecții cercetați pentru exploatarea sexuală a unor minore (surse)

Argeș: O adolescentă de 17 ani, printre suspecții cercetați pentru exploatarea sexuală a unor minore (surse)

O adolescentă de 17 ani se numără printre cei patru suspecți din dosarul privind exploatarea sexuală a unor minore din Câmpulung Muscel, potrivit unor surse judiciare.

Adolescenta este suspectată că ar fi procurat clienți pentru o minoră care era obligată să se prostitueze.

Printre suspecți se numără și un învățător în vârstă de 51 de ani, cercetat pentru act sexual cu un minor și folosirea prostituției infantile. Conform surselor, bărbatul ademenea în locuința sa din Câmpulung Muscel eleve minore, pentru a întreține raporturi sexuale cu ele.

Ceilalți doi suspecți din dosar sunt un bărbat de 70 de ani din municipiul Câmpulung Muscel și un altul de 50 de ani din comuna argeșeană Bascov, bănuiți că au întreținut raporturi sexuale cu minore.

Mai multe percheziții au fost efectuate joi în municipiul Câmpulung Muscel, într-un dosar privind exploatarea sexuală a unor minore .

Potrivit unui comunicat transmis de Serviciul Teritorial Pitești al DIICOT, procurorii au efectuat, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Pitești, trei percheziții la domiciliile unor persoane suspectate de trafic de minori, proxenetism, act sexual cu un minor și folosirea pornografiei infantile.

"În cauză există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2015 și până în prezent, un număr de patru suspecți, unul dintre aceștia fiind cadru didactic la o școală generală din comuna Poienarii de Muscel, au racolat 20 de tinere minore, pe care le-au adăpostit și exploatat sexual atât în locuințe închiriate, cât și în locuințele suspecților situate pe raza municipiului Câmpulung Muscel", se precizează în comunicat.

La sediul Serviciul Teritorial Pitești al DIICOT vor fi conduse pentru audieri 19 persoane.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”