Argeş: Percheziţie la locuinţa unui tânăr care a încălcat restricţiile de circulaţie şi a instigat la nerespectarea lor

Argeş: Percheziţie la locuinţa unui tânăr care a încălcat restricţiile de circulaţie şi a instigat la nerespectarea lor

Poliţiştii argeşeni au efectuat, vineri, o percheziţie la locuinţa unui tânăr care a încălcat restricţiile de circulaţie şi a instigat la nerespectarea lor.

"La primele ore ale dimineţii, poliţiştii au efectuat o percheziţie la locuinţa unui tânăr de 20 de ani, din Piteşti, care a postat în seara zilei de 27 aprilie 2020, pe o reţea de socializare, un clip video în care provoacă urmăritorii clipului să se întâlnească cu el, noaptea, într-un loc public, încălcând prevederile ordonanţelor militare", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.


Sursa foto: IPJ Argeş


Conform aceleiaşi surse, în filmare tânărul părea că manevrează un pistol, astfel că la descinderea desfăşurată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti au participat poliţişti de la Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu luptătorii Serviciului Acţiuni Speciale şi un specialist criminalist.

"În urma activităţilor s-a stabilit că tânărul nu deţine o armă supusă autorizării, dar şi că acesta a încălcat în mod repetat prevederile ordonanţelor militare, fapt pentru care i-au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 22.000 de lei", precizează IPJ Argeş.

Poliţiştii au amendat-o cu 2.000 de lei, tot pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare, pe prietena tânărului, o piteşteancă de 19 ani, care a efectuat filmarea din data de 27 aprilie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu