Argeş: Percheziţii domiciliare într-un dosar de evaziune fiscală cu autoturisme second-hand

Argeş: Percheziţii domiciliare într-un dosar de evaziune fiscală cu autoturisme second-hand

Poliţiştii argeşeni efectuează, joi, două percheziţii la locuinţele unor persoane şi la sediul unei societăţi comerciale, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul achiziţiilor intracomunitare de autoturisme second-hand, cu un prejudiciu de peste 2,7 milioane de lei.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, descinderile au loc în comuna Albeştii de Argeş.

"Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în cursul anului 2015, cei în cauză ar fi achiziţionat autoturisme second-hand din Belgia, Olanda şi Germania, în valoare de peste 10.000.000 de lei, fără a le declara, cu scopul sustragerii de la plata TVA", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, prejudiciul adus bugetului de stat în urma activităţii infracţionale depăşeşte 2,7 milioane de lei.

După finalizarea percheziţiilor, persoanele vizate vor fi conduse la sediul IPJ Argeş, pentru audieri.

La descinderi participă luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…