Argeş: Percheziţii domiciliare la suspecţi de camătă şi furt

Argeş: Percheziţii domiciliare la suspecţi de camătă şi furt

Poliţiştii din Curtea de Argeş şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române efectuează, joi dimineaţă, 12 percheziţii domiciliare în judeţul Argeş, la locuinţele unor persoane bănuite de camătă şi furt.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, efectuează 12 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane din judeţul Argeş. Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de camătă şi furt.

"Din cercetări a reieşit că, în perioada 2012 - până în prezent, cei în cauză ar fi acordat unor persoane diverse sume de bani, cu titlu de împrumut, percepând dobândă. De asemenea, cei în cauză sunt bănuiţi că, din anul 2017 şi până în prezent ar fi sustras bunuri din societăţi comerciale de pe raza judeţului Argeş", se menţionează în comunicat.

Conform acestuia, 28 de persoane vor fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş pentru audieri.

La acţiune participă şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

3 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

4 Așa o fi?

5 CULISE Cum arată schema viitoarei conduceri PNL. Dacă va câștiga Cîțu