Argeș: Percheziții într-un dosar penal privind eliberarea de documente medicale false

Argeș: Percheziții într-un dosar penal privind eliberarea de documente medicale false

Polițiștii din Pitești efectuează, joi, 14 percheziții la domiciliile unor persoane și la sediile unor firme, într-un dosar privind eliberarea de documente medicale false.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, persoanele vizate sunt suspectate de săvârșirea infracțiunilor de fals intelectual, complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu, complicitate la fals intelectual și abuz în serviciu.

"Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, efectuează 14 percheziții domiciliare, 11 la sediile unor persoane juridice și trei la locuințele unor persoane fizice. (...) Din cercetări a reieșit că, în perioada 1 iunie până în prezent, persoanele vizate ar fi eliberat mai multe certificate medicale în care se atesta în mod fals faptul că ar fi examinat în mod direct persoanele ce au solicitat eliberarea documentelor respective", se precizează în comunicat.

Conform aceleiași surse, 18 persoane vor fi conduse la sediul Poliției Municipiului Pitești pentru audieri.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

AGERPRES / (AS — autor: George Onea, editor: Marius Frățilă, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”