Argeş: Poliţist acroşat de un autovehicul în timp ce îi făcea semn şoferului să oprească

Argeş: Poliţist acroşat de un autovehicul în timp ce îi făcea semn şoferului să oprească

Un poliţist aflat în timpul serviciului a fost rănit după ce a fost acroşat de un autoturism în timp ce îi făcea semn şoferului să oprească, informează, luni dimineaţa, IPJ Argeş.

"La data de 3 ianuarie, în jurul orei 9,00, un poliţist din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe strada Calea Alexandriei, din Costeşti, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa din direcţia Piteşti către Buzoeşti şi care, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, nu a oprit la timp şi l-a acroşat", precizează reprezentanţii IPJ Argeş.

Conform sursei citate, din primele investigaţii medicale, poliţistul nu este rănit grav şi a fost preluat de un echipaj SMURD pentru a fi transportat la spital.

"Din verificările preliminare, autoturismul a fost condus de un bărbat de 69 de ani, din Piteşti, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că nu a consumat alcool", mai anunţă IPJ Argeş.

În cauză va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale