Argeş: Şase bărbaţi au fost reţinuţi pentru furturi din locuinţe

Argeş: Şase bărbaţi au fost reţinuţi pentru furturi din locuinţe

Şase bărbaţi acuzaţi de furturi din locuinţe au fost reţinuţi joi în urma unor acţiuni ale poliţiştilor de la Secţia de Poliţie Rurală Stâlpeni iar cea mai mare parte a bunurilor sustrase au fost recuperate, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Poliţiştii de la Secţia Stâlpeni au efectuat joi percheziţii la locuinţele a trei persoane bănuite de furt calificat, mai precis de furturi din locuinţe. Cei trei bărbaţi, cu vârste între 21 şi 32 de ani, începând din luna august 2018, ar fi intrat prin efracţie în mai multe locuinţe şi anexe de unde ar fi sustras diverse bunuri (electronice şi electrocasnice) în valoare totală de aproximativ 9.000 de lei.

În urma percheziţiilor prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 80% iar cei trei bărbaţi au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi vineri instanţei pentru luarea unei măsuri preventive.

Tot pentru furt din locuinţe au fost reţinuţi joi şi trei bărbaţi, cu vârste între 39 şi 44 de ani, din Piteşti, pe care poliţiştii de la Secţia Stâlpeni i-au prins în flagrant în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-o locuinţă de pe raza comunei Bălileşti.

"Cei trei bărbaţi au fost depistaţi în timp ce transportau bunuri dintr-o anexă a unei locuinţe, având deja în autoturism bunuri sustrase din aceeaşi locuinţă. (...) Prejudiciul a fost recuperat în totalitate", precizează IPJ Argeş.

Persoanele reţinute vor fi prezentate vineri Judecătoriei Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive şi autoturismul folosit la furt a fost indisponibilizat. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Planeta sexuală Moldova / Agresoarea avea un cârnat pe care a încercat să-l introducă în vaginul femeii

2 Mariana Moculescu s-a pozat aproape goală, într-o poziție sexuală! Cică e bonus pentru fani....

3  Vlăduța Lupău, știți, aia despre care a întrebat Florin Călinescu ce a întrebat...

4 „Iubiți români, iubiți străini, nu conta, amanți să fie…” / Femeia asta e nimfomană?

5 „Nu va mai reveni pe teren”