Argeş: Străzi şi subsoluri inundate în Piteşti şi localităţile limitrofe după o ploaie torenţială

Argeş: Străzi şi subsoluri inundate în Piteşti şi localităţile limitrofe după o ploaie torenţială

Numeroase străzi, dar şi subsolurile unor imobile, au fost inundate, luni, în municipiul Piteşti şi mai multe localităţi limitrofe, în urma unei ploi torenţiale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, în urma solicitărilor prin 112, pompierii au intervenit în mai multe zone din municipiul Piteşti, oraşul Ştefăneşti şi comunele Bascov şi Bradu, pentru evacuarea apei.

Conform aceleiaşi surse, au fost sesizate şi situaţii în care unele persoane au rămas blocate în autoturisme, din cauza nivelului ridicat al apei de pe străzi.

Ploaia torenţială a cauzat şi blocaje în trafic, în special în marile intersecţii din municipiul Piteşti.

"Poliţiştii rutieri fluidizează traficul în zonele în care sistemele de semnalizare rutieră nu funcţionează din cauza fenomenelor meteo", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş. AGERPRES / (AS - autor: George Onea, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

2 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”

5 VIDEO Noua realitate din Rusia...