Argeș: Trei tineri suspectați că au defrișat o pădure privată, reținuți pentru tâlhărie și tăiere ilegală de arbori

Argeș: Trei tineri suspectați că au defrișat o pădure privată, reținuți pentru tâlhărie și tăiere ilegală de arbori

Trei tineri din județul Argeș, suspectați că au sustras material lemnos dintr-o pădure privată și l-au agresat pe proprietar, au fost reținuți pentru tâlhărie și tăiere ilegală de arbori.

"Din cercetări, polițiștii, au stabilit că, în data de 21 martie, N.L.N., de 25 de ani,, P.M.I., de 25 ani, ambii din comuna Cocu și D.P.D., de 21 de ani, din comuna Cotmeana, ar fi sustras material lemnos dintr-o pădure proprietate privată și ar fi exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate, pentru a păstra bunurile sustrase", se precizează într-un comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

Polițiștii au efectuat, pe 23 martie, două percheziții la domiciliile suspecților, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor două drujbe și un atelaj, bunuri susceptibile a fi fost folosite la comiterea infracțiunilor.

Cei trei au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind prezentați vineri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești pentru începerea urmăririi penale și luarea unei măsuri preventive.

AGERPRES / (AS — autor: George Onea, editor: Marius Frățilă, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina