Argeş: Un câine poliţist a găsit o femeie dispărută

Argeş: Un câine poliţist a găsit o femeie dispărută

Un câine poliţist de la IPJ Argeş a găsit, vineri, o femeie de 32 de ani care dispăruse de la domiciliu.

Potrivit IPJ Argeş, poliţiştii din Câmpulung au fost sesizaţi vineri după-amiază, prin apel la 112, de către o femeie din Ţiţeşti, că nora sa a plecat voluntar de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

În urma sesizării, peste 35 de poliţişti, jandarmi, membri ai familiei şi voluntari au demarat, de urgenţă, căutările, având informaţii că în jurul orei 11,00 femeia fusese văzută deplasându-se pe islazul din localitate, către pădure.

"A fost solicitat sprijinul echipajului canin, format din câinele de urmă Tod şi conductorul său, agentul şef Dumitraşcu Dan. În aproximativ 15 minute, datorită aportului pe care l-a avut câinele de urmă, femeia a fost găsită, la aproximativ 300 de metri de locuinţă, într-o zonă cu vegetaţie", precizează sursa citată.

Tod, în vârstă de 6 ani, este câine poliţist în cadrul IPJ Argeş din anul 2015, iar în anul 2016 a urmat Cursul de calificare - prelucrare urmă miros uman. În acest an, Tod a participat la aproximativ 20 de misiuni. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro