Argeş: Zece răniţi în urma coliziunii a trei autoturisme pe DN 7; circulaţia a fost blocată

Argeş: Zece răniţi în urma coliziunii a trei autoturisme pe DN 7; circulaţia a fost blocată

Zece oameni au fost răniţi, duminică, după ce trei autoturisme au intrat în coliziune pe DN 7, în localitatea argeşeană Valea Ursului, circulaţia fiind în prezent blocată.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, două victime, una cu traumatism cranio-facial şi cealaltă cu traumatism la braţul drept, au fost transportate la spital.

Alte opt persoane, care prezentau leziuni minore, au fost evaluate de paramedici la faţa locului şi au refuzat transportul la spital.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au anunţat că, potrivit primelor concluzii ale anchetei, şoferul unui autoturism nu a păstrat o distanţă suficientă în mers, intrând în coliziune cu maşina din faţă. Al doilea autoturism a fost proiectat pe contrasens, unde a acroşat un alt autovehicul.

Circulaţia între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea a fost oprită până la finalizarea intervenţiei echipelor de salvare şi a cercetării la faţa locului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria