Argeş/A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti în cazul poliţistului acroşat de un autoturism

Argeş/A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti în cazul poliţistului acroşat de un autoturism

Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş a precizat că a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti în cazul poliţistului acroşat sâmbătă de un autoturism.

Precizarea vine în contextul informaţiilor apărute în spaţiul public, cu privire la un poliţist care a fost acroşat de un autoturism în urma intervenţiei la un eveniment petrecut pe raza localităţii Lunca Corbului, în baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti.

Potrivit IPJ Argeş, în noaptea de 12 spre 13 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la faptul că mai multe persoane au provocat scandal, la un local de pe raza comunei Lunca Corbului.

La faţa locului a intervenit un echipaj din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca-Corbului, la faţa locului fiind direcţionate şi echipaje din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti, potrivit IPJ Argeş.

Primul echipaj de poliţie a identificat mai multe persoane care se aflau în conflict, acţionând pentru aplanarea stării conflictuale şi identificarea persoanelor.

În aceste împrejurări, una dintre persoanele implicate s-a deplasat la autoturism, în ciuda faptului că un poliţist i-a solicitat să rămână pe loc şi să se legitimeze. În timp ce bărbatul în cauză ar fi urcat pe locul din dreapta al autoturismului, împotrivindu-se fizic, i-ar fi solicitat unei femei, care se afla la volanul autoturismului, să demareze, acroşându-l pe poliţist şi plecând de la faţa locului.

"Colegul nostru a fost rănit, fiind transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri. Din fericire, din primele date, acesta a suferit doar leziuni la un genunchi, starea acestuia fiind în curs de evaluare. Mai multe persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri. Atât bărbatul implicat, cât şi femeia care se afla la volanul autoturismului au fost identificaţi, aceştia fiind un bărbat de 28 de ani, din comuna Uda, şi o tânără de 18 ani, din comuna Vedea.
În cauză au fost întocmite documente premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut şi luarea măsurilor legale care se impun", a precizat IPJ Argeş. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...