Aristotel Marius Jude, numit director general al Romgaz pentru două luni

Aristotel Marius Jude, numit director general al Romgaz pentru două luni

Aristotel Marius Jude a fost numit în funcţia de director general al Societăţii Naţionale de Gaze Naturale Romgaz, începând cu data de 13 februarie 2021, pentru un mandat provizoriu de două luni, informează compania printr-un comunicat remis, luni, AGERPRES.

Acesta şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al societăţii, în locul său fiind numit, temporar, Bogdan Nicolae Simescu.

"Consiliul de Administraţie al SNGN Romgaz SA, întrunit în şedinţa din data de 12 februarie 2021, prin Hotărârea nr. 10/12.02.2021, a luat act de demisia domnului Aristotel Marius Jude din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie. Până la următoarea şedinţă a Consiliului de Administraţie, domnul Bogdan Nicolae Simescu va exercita atribuţiile de preşedinte al Consiliului de Administraţie. În aceeaşi şedinţă, Consiliul de Administraţie al SNGN Romgaz SA, prin Hotărârea nr. 11/12.02.2021, a numit pe domnul Aristotel Marius Jude în funcţia de director general al SNGN Romgaz SA, începând cu data de 13 februarie 2021, pentru un mandat provizoriu de două luni", se menţionează în comunicat.

Marius Jude îl înlocuieşte pe Daniel Corneliu Pena, care, în urmă cu o lună, fusese numit, temporar, în funcţie în locul lui Adrian Volintiru. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

3 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

4 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

5 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?