Armata rusă a înregistrat pierderi record de echipamente militare în luna octombrie pe frontul din Ucraina

Armata rusă a înregistrat pierderi record de echipamente militare în luna octombrie pe frontul din Ucraina

Deși suntem la jumătatea lunii octombrie, analiștii militari au calculat deja pierderilor rusești în echipamentele militare, scrie Ziare.com.

Expertul militar Alexander Kovalenko spune că vor fi multe vești bune pentru ucraineni. El a atras atenția asupra numărului de tancuri rusești inamice distruse - 263 de unități.

Pierderile atât de mari se datorează faptului că Ministerul rus al Apărării a reluat ofensivele iraționale. În același timp, în acest moment inamicul are la dispoziție tot atâtea tancuri cât și vehicule blindate de luptă, deși în mod ideal ar trebui să fie de trei ori mai multe.

Acest dezechilibru se datorează sancțiunilor și incapacității complexului militar-industrial rus de a compensa pierderile de echipamente militare de pe câmpul de luptă.

Prima linie de atac implică mai multe vehicule blindate, dar din cauza lipsei acestora, tancurile au mers înainte și au plătit un preț greu.

Deși au trecut doar 15 zile din octombrie, au fost înregistrate multe pierderi în rândul vehiculelor blindate - 394 de unități.

Dar pierderile de artilerie bat recorduri. Pentru a doua lună consecutiv, armata lui Putin pierde un duel cu Forțele Armate ucrainene.

Astfel de cifre ne fac să înțelegem că Ministerul rus al Apărării rămâne fără echipament militar de înaltă calitate și doar cele ”bătrâne” intră în luptă. Aceste pierderi nu îi permite soldatului rus să execute eficient ordinele pe câmpul de luptă.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat