Armata rusă a publicat anunţuri de angajare pentru „operatori de dronă”. Candidaţii trebuie să accepte deplasarea în interes de serviciu

Armata rusă a publicat anunţuri de angajare pentru „operatori de dronă”. Candidaţii trebuie să accepte deplasarea în interes de serviciu

Conform ISW, Rusia încearcă să formeze batalioane de voluntari proveniţi din regiuni precum Voronej sau Smolensk. Recruţii primesc solde între 100.000 şi 250.000 de ruble (circa 1.650 - 4.130 de dolari), precizează Institutul de Studii ale Războiului (ISW), care citează surse media locale ruse, scrie Digi24.

În acelaşi timp, în zonele ocupate de armata rusă se înregistrează o mişcare tot mai activă de partizani şi rezistenţă civilă. În ultimele luni, mai mulţi funcţionari care au fost numiţi în teritoriile ucrainene controlate au fost atacaţi.

Un funcţionar al administraţiei instalate de forţele ruse în regiunea Herson, în sudul Ucrainei, a decedat din cauza rănilor în urma unui atentat, au anunţat autorităţile locale numite de Moscova, conform AFP.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cât s-o fi dat pentru porcăria asta? Și, mai ales, cine a luat? În Ro, nimic nu este întâmplător!

2 Așa arată un bloc nou din Arad după cutremurul de 5,3...

3 Ce se întâmplă în realitate în Ucraina? „În fosta mea echipă erau opt bărbați. Cinci dintre ei au fugit din țară ilegal”

4 Barajul de la Nova Kahovka, detonat la ordinului unui general rus beat?

5 „Caracatița” lui Ciolacu