Armata Ucrainei susține că rușii și-ar comasa trupe în Transnistria cu scopul unor provocări sau atacuri

Armata Ucrainei susține că rușii și-ar comasa trupe în Transnistria cu scopul unor provocări sau atacuri

Statul Major al Armatei Ucrainei a susținut sâmbătă dimineața, într-o postare pe Facebook, că din informațiile sale Rusia și-ar fi comasat trupe în așa-zisa republică Transnistria cu scopul unor mișcări de intimidare și chiar în vederea unor posibile atacuri împotriva Ucrainei, scrie Hotnews .

Forțele ruse continuă agresiunea armată împotriva Ucrainei. Trupele se retrag în direcții diferite, probabil cu scopul de a întări trupele de ocupație pentru noi acțiuni ofensive în zonele Slobozhansky, Donețk și Luhansk, a transmis Statul Major al Armatei Ucrainei, pe pagina oficială de Facebook .

De asemenea, ar exista o redistribuire a trupelor ruse în regiunea Pridnistrovsk (Transnistria -nred) a Republicii Moldova cu scopul de a iniția provocări și acțiuni demonstrative la granița cu Ucraina, se mai arată în postare. Repoziționarea trupelor ruse și ale unităților așa-zisei regiuni ar indica că se pregătesc de un avans sau, posibil un atac împotriva Ucrainei, mai susține partea ucraineană.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...