Arnold Schwarzenegger, alergat de un elefant agresiv în timpul unui safari în Africa de Sud - VIDEO

Arnold Schwarzenegger, alergat de un elefant agresiv în timpul unui safari în Africa de Sud - VIDEO

Arnold Schwarzenegger a mărturisit că s-a temut foarte tare în timpul unui safari, în Africa de Sud, când un elefant a încercat să atace vehiculul în care se afla, actorul american, care a scăpat nevătămat fugind, postând o înregistrare video care suprinde incidentul, scrie revista Newsweek.

Arnold Schwarzenegger, alergat de un elefant agresiv în timpul unui safari în Africa de Sud (Imagine: europe.newsweek.com)

Imaginile suprind un elefant apropiindu-se de vehiculul în care se aflau Arnold Schwarzenegger şi alte persoane, în timpul unui safari în Africa de Sud.

Animalul s-a apropiat iniţial de partea frontală a vehiculului. Intrând în panică, şoferul a pornit motorul, astfel că elefantul s-a îndepărtat câteva secunde.

"A fugit pentru că s-a speriat de motor?", a întrebat unul dintre bărbaţii care erau cu Schwarzenegger.

"Nu, acum se pregăteşte de atac", a replicat personajul principal din filmul "Terminator".

În câteva secunde, elefantul a început să se îndrepte agresiv spre vehiculul de teren. Grupul de turişti a scăpat fugind cu maşina.

"A fost mai tare decât într-un film; unii dintre noi s-au temut destul de tare", a comentat Arnold Schwarzenegger pe reţeaua Instagram.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”