Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver au divorţat oficial, după o procedură care a durat 10 ani

Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver au divorţat oficial, după o procedură care a durat 10 ani

Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver au finalizat în mod oficial divorţul, la peste 10 ani de la începerea procedurii, informează miercuri Reuters şi AFP.

Potrivit unor documente juridice depuse marţi în instanţă, vedeta filmului ''Terminator'' şi jurnalista americană au ajuns la o înţelegere care pune capăt în mod formal căsătoriei lor de 35 de ani.

Termenii partajului nu au fost daţi publicităţii.

Potrivit site-ului TMZ, specializat în ştiri despre celebrităţi şi primul care a publicat informaţia, procedura de divorţ a fost foarte anevoioasă din cauza patrimoniului cuplului şi a numeroaselor aspecte financiare care au trebuit negociate, menţionează AFP.

Maria Shriver, nepoata fostului preşedinte american John F. Kennedy, a depus cererea de divorţ în 2011 după ce Schwarzenegger şi-a finalizat mandatul de guvernator al Californiei şi a recunoscut că a avut un copil cu menajera cuplului, cu 14 ani înainte.

Schwarzenegger şi Shriver s-au căsătorit în 1986 şi au împreună patru copii. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”