Aroganță maximă/Fugarul Dragoș Săvulescu și-a comandat copil la o mamă-surogat

Aroganță maximă/Fugarul Dragoș Săvulescu și-a comandat copil la o mamă-surogat

Fugarul condamnat Dragoș Săvulescu (47 de ani), a devenit tatăl unui băiețel datorită unei mame surogat, scrie digisport.

Anunțul a fost făcut de către modelul Angela Martini (35 de ani), pe contul ei de pe social media. Săvulescu, plecat de ceva timp din țară, a scăpat de extrădarea în România după ce judecătorii greci au respins solicitarea autorităților de la noi, în septembrie 2021.

Dragoș Săvulescu a fost condamnat, la începutul lui 2019, la 5 ani și 6 luni de închisoare în dosarul retrocedării plajelor din Mamaia. Fostul acționar al lui Dinamo nu s-a predat după această sentință și a fost dat în urmărire internațională de autoritățile din România.

O mamă surogat i-a născut un băiețel lui Dragos Săvulescu, fost acționar la Dinamo. ”Mereu recunoscători!”

La începutul lui 2020, Săvulescu s-a predat la Napoli, dar ulterior a fost eliberat, după ce instanțele din Italia au refuzat să-l extrădeze. Magistrații din această țară au decis să schimbe modalitatea de executare a pedepsei, aceasta fiind suspendată.

În rest, ex-acționarul lui Dinamo trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu modelul Angela Martini. Cei doi au decis să aibă un băiețel, dar au ales o mamă surogat.

”Fiul nostru, Kyree Martini Săvulescu, prelungirea iubirii noastre, s-a născut ieri, 2 decembrie 2021, în Dallas, Texas.

Am fost norocoși să avem propriul nostru copil cu ajutorul unui remarcabil purtător surogat gestațional. Vom fi mereu recunoscători ființei umane excepționale care ne-a purtat băiețelul!

Inimile noastre sunt pline de iubire și fericire!

Bun venit în această lume, Kyree!????”, este mesajul postat de Angela Martini pe contul ei de Instagram.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa