Aroganță maximă/Fugarul Dragoș Săvulescu și-a comandat copil la o mamă-surogat

Aroganță maximă/Fugarul Dragoș Săvulescu și-a comandat copil la o mamă-surogat

 Fugarul condamnat Dragoș Săvulescu (47 de ani), a devenit tatăl unui băiețel datorită unei mame surogat, scrie digisport.

Anunțul a fost făcut de către modelul Angela Martini (35 de ani), pe contul ei de pe social media. Săvulescu, plecat de ceva timp din țară, a scăpat de extrădarea în România după ce judecătorii greci au respins solicitarea autorităților de la noi, în septembrie 2021.

Dragoș Săvulescu a fost condamnat, la începutul lui 2019, la 5 ani și 6 luni de închisoare în dosarul retrocedării plajelor din Mamaia. Fostul acționar al lui Dinamo nu s-a predat după această sentință și a fost dat în urmărire internațională de autoritățile din România.

O mamă surogat i-a născut un băiețel lui Dragos Săvulescu, fost acționar la Dinamo. ”Mereu recunoscători!”

La începutul lui 2020, Săvulescu s-a predat la Napoli, dar ulterior a fost eliberat, după ce instanțele din Italia au refuzat să-l extrădeze. Magistrații din această țară au decis să schimbe modalitatea de executare a pedepsei, aceasta fiind suspendată.

În rest, ex-acționarul lui Dinamo trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu modelul Angela Martini. Cei doi au decis să aibă un băiețel, dar au ales o mamă surogat.

”Fiul nostru, Kyree Martini Săvulescu, prelungirea iubirii noastre, s-a născut ieri, 2 decembrie 2021, în Dallas, Texas.

Am fost norocoși să avem propriul nostru copil cu ajutorul unui remarcabil purtător surogat gestațional. Vom fi mereu recunoscători ființei umane excepționale care ne-a purtat băiețelul!

Inimile noastre sunt pline de iubire și fericire!

Bun venit în această lume, Kyree!????”, este mesajul postat de Angela Martini pe contul ei de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angela Martini ???????? (@angela_martini)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Un colier uman?

3 O polițistă s-a împușcat în cap, în wc-ul unei gări din Mehedinți

4 De citit ce spune generalul Wesley K. Clark...

5 VIDEO Macron, cu ochii pe Rareș Bogdan după cererea sa privind România