Aroganța supremă. Un oficial din India a golit un baraj pentru a-și recupera telefonul VIDEO

Aroganța supremă. Un oficial din India a golit un baraj pentru a-și recupera telefonul VIDEO

Un oficial indian a fost criticat că s-a folosit de poziția sa după ce a golit un baraj pentru a reintra în posesia telefonului mobil, relatează Business Insider .

Rajesh Vishwas, un inspector în domeniul alimentar, își făcea poze atunci când i-a căzut telefonul mobil în barajul Kherkatta din statul indian Chhattisgarh, situat în centrul țării. Conform BBC News , întâmplarea a avut loc finalul săptămânii trecute.

A fost nevoie de trei zile pentru ca muncitorii să golească milioane de litri de apă din baraj, după ce scafandrii nu au reușit inițial să-i recupereze smartphone-ul.

Vishwas, care a afirmat pentru presa indiană că a plătit pentru ca o pompă să fie adusă la baraj, a susținut că telefonul mobil conținea informații guvernamentale de mare importanță, conform BBC.

Deși smartphone-ul, în valoare de circa 1.200 de dolari, a fost recuperat în cele din urmă, acesta nu mai funcționa. Din acel moment, Vishwas a fost suspendat din funcție , după ce a fost criticat că a irosit apa.

Apa irosită ar fi putut iriga 1.500 de hectare de teren FOTO Captură video

Oficialul indian susține că a avut aprobarea unui oficial de a goli „puțină apă într-un canal din apropiere”, conform The Times. Mai mult decât atât, el a continuat, spunând că „ar fi, de fapt, în beneficiul fermierilor, care ar avea mai multă apă”.

Priyanka Shukla, oficialul districtului Kanker, a afirmat pentru ziarul local The National: „A fost suspendat până la efectuarea unei anchete. Apa este o resursă esențială și nu trebuie irosită astfel".

De asemenea , Vishwas a susținut că nu s-a folosit de poziția sa , adăugând că apa nu era „utilizabilă”.

Apa irosită ar fi putut iriga 1.500 de hectare de teren în timpul verii toride, conform The Times of India.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…