Aroganțe interlope/Faraonu de la Madrid și-a dotat soția cu pistol. Ea face poze cu arma, Corduneanu dă like

Aroganțe interlope/Faraonu de la Madrid și-a dotat soția cu pistol. Ea face poze cu arma, Corduneanu dă like

Îmbrăcat excentric și prezent la petrecerle interlopilor cnoscuți din România, Bogdan-Iulian Iordache, zis Faraonul de la Madrid, și-a dotat și soția cu un pistol, iar ea a postat imagini cu arma pe rețelele de socializare.

Din imagini nu se poate spune dacă arma era cu muniție letală, cu gloanțe de cauciuc sau de tip airsoft însă Faraoanca de la Madrid a primit multe like-uri.

Unul dintre cei care i-a dat like este cunoscutul interlop Costel Corduneanu, unul dintre prietenii Faraonului de la Madrid.

Unii dintre prietenii Faraonului au spus, pe Facebook, că și-ar dori și ei o asemenea armă.

Veniți în România pentru a participa la un botez amintit, Iordache și soția au profitat de ocazie pentru a se întâlni cu Vali Nebunu și nevasta acestuia, cumetrii lor. Cei patru au mers la mall și au luat masa împreună, conform spynews.ro .

Faraonu a fost fotbalist

Bogdan Iulian Iordache, zis Faraonu de la Madrid a evoluat chiar și la juniorii lui Villarreal, însă, până la urmă, a ajuns să fie un temut interlop în Spania.

„Am visat să mă fac fotbalist, am și fost la juniorii lui Villarreal, însă n-aveam suficient talent„, a scris pe reţelele de socialiazare, Faraonu de la Madrid.

El nu se ferește să spună că face afaceri ilegale: „Unii se laudă că sunt interlopi după câtă închisoare au făcut. După câți oameni au bătut, după cât țipă și amenință. Sunt interlopii activi. Dar sunt și interlopi ca mine, cu afaceri legale și mai puțin legale. Eu am o firmă de transporturi internaționale” .

De curând, însoțit de 12 bodyguarzi, a făcut un tur pe la infractorii "sportivi" din țară. Fraonu a fost la botezul copilului lui Mircea Nebunu, șeful clanului Sportivilor și s-a întîlnit cu frații Corduneanu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…