Arte marţiale mixte (MMA): Conor McGregor, implicat într-un incident la Brooklyn

Arte marţiale mixte (MMA): Conor McGregor, implicat într-un incident la Brooklyn

Poliţia din New York investighează un incident care a avut loc la Brooklyn's Barclays Center în care a fost implicat starul irlandez al artelor marţiale mixte (UFC), Conor McGregor.

Acesta este acuzat că ar fi creat haos după ce, împreună cu cei din anturajul său, ar fi pătruns în clădire printr-o intrare laterală şi ar fi atacat, în parcarea complexului, un microbuz în care se afla luptătorul rus Habib Nurmagomedov dar şi alţi sportivi care urmau să plece.

Tarik Sheppard, purtător de cuvânt al Poliţiei, a menţionat că oamenii legii analizează imaginile surprinse de camerele de luat vederi dar că deocamdată nu s-au făcut arestări sau aplicate alte măsuri.

Pe imagini se poate observa cum obiect care se presupune că a fost aruncat de McGregor a lovit parbrizul microbuzului respectiv, şoferul întorcând maşina şi pornind în sens opus.

''Este cel mai urât eveniment cu care ne-am confruntat până acum'', a spus preşedintele UFC, Dana White.

Nurmagomedov se va confrunta cu Max Holloway pentru centura mondială deţinută de McGregor, câştigată de acesta în 2016 la categoria uşoară, dar pe care acesta niciodată nu şi-a apărat-o. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

4 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf

5 Foarte interesant!