Arte marţiale mixte: Conor McGregor a reacţionat pe Twitter după înfrângerea în faţa lui Nurmagomedov

Arte marţiale mixte: Conor McGregor a reacţionat pe Twitter după înfrângerea în faţa lui Nurmagomedov

Irlandezul Conor McGregor a reacţionat pe contul său de Twitter după înfrângerea suferită sâmbătă seara la Las Vegas, în faţa rusului Habib Nurmagomedov, care şi-a păstrat titlul de campion mondial UFC la categoria uşoară, cea mai importantă ligă profesionistă de arte marţiale mixte (MMA), într-un meci care s-a transformat la final într-o încăierare generală, informează cotidianul L'Equipe.

McGregor, care a evitat conferinţa de presă de după meci, ca urmare a scenelor de pugilat care au urmat la finalul meciului de pe T-Mobile Arena din Las Vegas, a scris pe Twitter: "Bine jucat. Abia aştept revanşa".




"The Notorious", cum este poreclit irlandezul, nu a făcut însă nicio referire la confuzia care a urmat după cea de-a patra înfrângere din cariera sa.

La rândul său, Habib Nurmagomedov şi-a cerut scuze în conferinţa de presă, precizând că nu a "arătat cea mai bună imagine a sa".

Meciul dintre cei doi a fost întrerupt de arbitru la jumătatea reprizei a patra în timp ce Nurmagomedov practica o strangulare asupra adversarului său. Luptătorul rus, care a obţinut victoria epuizându-l pe McGregor la sol, a fost declarat învingător.

Imediat după finalul luptei, Nurmagomedov s-a precipitat în afara octogonului pentru a intra într-o dispută cu membrii echipei lui McGregor. Câteva secunde mai târziu, o persoană a intrat în ring şi l-a lovit pe irlandez, care încerca să-şi revină după efortul depus.

Agenţii de securitate au intervenit imediat şi l-au escortat pe Nurmagomedov către ieşirea din T-Mobile Arena.

Luptătorul rus, în vârstă de 30 de ani, a obţinut cu această ocazie a 27-a victorie din tot atâtea meciuri.

Pentru McGregor, în schimb, aceasta este a patra înfrângere din carieră după aproape doi ani de la ultimul său meci susţinut în MMA.

Conor McGregor a revenit în octogon la un an după meciul de box împotriva americanului Flyod Mayweather, care i-a adus mari beneficii financiare.
AGERPRES (editor: Vlad Constantinescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale