Arte marţiale mixte: Conor McGregor şi Dustin Poirier se vor înfrunta pe 10 iulie, în faţa fanilor

Arte marţiale mixte: Conor McGregor şi Dustin Poirier se vor înfrunta pe 10 iulie, în faţa fanilor

Starul irlandez al artelor marţiale mixte (MMA) Conor McGregor şi americanul Dustin Poirier se vor înfrunta pentru a treia oară, în data de 10 iulie la Las Vegas, însă de această dată în faţa unui public numeros, o premieră de la debutul pandemiei, informează AFP.

Anunţul a fost făcut de preşedintele Ligii americane UFC, Dana White. Acesta a precizat că lupta dintre McGregor şi Poirier se va desfăşura la T-Mobile Arena din Las Vegas, care va fi deschisă "la 100% din capacitatea sa", ceea ce ar putea atrage circa 20.000 de fani în tribune.

În ciuda pandemiei de Covid-19, au fost organizate lupte de MMA la Las Vegas, în Florida sau la Abu Dhabi, însă majoritatea meciurilor au avut loc cu porţile închise sau, în ultimele săptămâni, în faţa unui public foarte limitat.

Învins prin KO în repriza a doua de Poirier, pe 23 ianuarie la Abu Dhabi, cu ocazia revenirii sale în octogon după o absenţă de un an, McGregor a anunţat imediat că doreşte să lupte pentru a treia oară împotriva americanului. La prima lor confruntare, desfăşurată în 2014, irlandezul l-a învins pe Poirier, tot prin KO, dar în prima repriză.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Jenante imagini! / Loredana, dezmăț la restaurant cu „morcovul” italian

2 Documente secrete despre Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei

3 „Bula va exploda” / Avertismentul legendarului investitor Jeremy Grantham

4 Ce spune un șofer STB, sub protecția anonimatului, despre greva care a paralizat orașul, despre presiunile sin…

5 Generalii PSD înainte de ședința CSAT...